Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

Miesten Futsal-Liigan Kampuksen Dynamo on solminut jatkosopimukset viime kauden alla joukkueeseen liittyneiden Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa. Aiemmin uutisoitiin päävalmentaja Vasko Vujovićin kolmen vuoden jatkosopimuksesta, maalivahtikaksikko Niila-Ville Laitisen ja Tuomas Heikkilän sopimuksista sekä kapteeni Mikko Kytölän jatkosta punamustissa.

Uusimmista sopimuspelaajista Juho Väinälä (s. 1993) on kokenut liigapelaaja, joka on ennen Dynamoa edustanut TPK:ta, Tervareita ja Sieviä, jonka paidassa hän voitti Suomen mestaruuden keväällä 2017. Tuolloin finaalisarjassa vastassa oli KaDy, ja Väinälällä oli iso rooli nykyisen seuransa kaatamisessa. Herkeämättä taisteleva Väinälä vakiinnutti itselleen ison roolin myös Dynamon pelaavassa miehistössä, mikä näkyi myös tehoissa (9+2).

Jere Intala (s. 1994) pelasi pitkään tamperelaisessa PP-70:ssa, jota oli nostamassa vitosesta liigaan muun muassa tätä nykyä KaDyssa pelaavan Sergei Korsunovin ja niin ikään Dynamossakin pelanneen veljensä Tero Intalan kanssa. Loukkaantumiset varjostivat Intalan ensimmäistä KaDy-kautta, mutta pelatessaan hän toi vahvan lisän etenkin pivot-pelaamiseen.

Päävalmentaja Vasko Vujović on hyvin tyytyväinen uusiin sopimuksiin:
- Olen todella iloinen, että jatkamme yhteistyötä Jeren ja Juhon kanssa. Koska he ovat olleet mukanamme viime kaudella, on helpompi ottaa seuraava askel, kun he tuntevat jo hyvin pelikäsitykseemme liittyvät vaatimukset.

- Aiemmilla kausilla tilanteemme on ollut se, että suurin osa pelaajista on vaihtunut ja meidän on täytynyt aloittaa alusta. Niinpä jatkosopimukset ovat rohkaiseva uutinen ja kertoo siitä, että tulevalla kaudella voimme kehittyä edelleen niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

Juho Väinälä ja Jere Intala kommentoivat sopimusuutista ja koronaviruksen takia keskeytynyttä kautta

Juho Väinälä:

- Kauden keskeytymisen osalta jäi ristiriitainen fiilis. Meidän viimeiset pelit ennen kauden päättymistä eivät olleet tuloksellisesti hyviä, mutta silti itselleni syntyi niistä luottavainen olo pudotuspelejä varten.

- Toivon, että mahdollisimman moni tämän kauden joukkueen pelaajista jatkaa myös tulevalla kaudella. Oma maalaisjärkeni sanoo,että ulkomaalaisvahvistusten hankinta voi olla ensi kaudella taloudellisesti seuroille hankalampaa, sillä korona varmasti tekee jonkinlaista lovea monen seuran talouteen. Sellaiset joukkueet, joiden runko pystyy kasassa ovat aina vahvoilla uuteen kauteen lähdettäessä, niin myös ensi kaudella.

- Toivottavasti suunta on tästä taas kohti uusia finaalisarjoja!

Jere Intala:

- Jäi vähän kaksijakoinen tuntuma. Loukkaantumiset häiritsivät kehitystä ja kautta, vaikka monessa asiassa tulikin mentyä eteenpäin. Pudotuspelien alussa tunsin olevani urani parhaassa fyysisessä kunnossa, ja joukkue oli juuri saanut muutkin loukkaantuneena olleet pelaajat mukaan. Uskon että olisimme olleet valmiita taistelemaan mestaruudesta tosissaan tosipelien alkaessa. Tästä syystä pettymys oli suuri kauden päätyttyä, mutta nyt on hyvä suunnata katseet ensi kauteen.

- Nälkää jäi tosiaan riittävästi itsellä, ja varmasti myös muulle joukkueelle. Uskon, että jos saamme rungon pysymään kasassa viime kaudelta, pystymme tosissamme taistelemaan jälleen kerran mestaruudesta. En usko että suuria muutoksia tulee, ja Vaskon jatkaminen peräsimessä viittaa siihen, että pystymme jatkamaan työntekoa helpommin siitä mihin edelliskaudella jäimme. Olemme varmasti joukkueena valmiita tekemään töitä tavoitteiden eteen myös ensi kaudella.

KaDyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää