Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

Pohjoisen tupla, futsaltalven pisin kotimaan reissu

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle. Kohteena tänä viikonloppuna on Peräpohjola, tarkemmin pelipaikkakunta Tornio ja yöpymispaikkakunta Kemi. Vastassa Futsal-Liigan mittelöissä ovat lauantaina FC Kemi ja sunnuntaina Tornion Palloveikot.

Molemmat ottelut pelataan Torniossa Putaan liikuntahallissa, koska FC Kemin pitkäaikainen kotiareena Tervahalli purettiin keväällä, ja uusi halli on valmiina vasta ensi vuonna. Myös KaDyn viime kevään neljäs finaaliottelu FC Kemiä vastaan pelattiin tuossa pienehkössä evakkohallissa. KaDy on juhlinut kahta viidestä Suomen mestaruudestaan juuri Meri-Lapissa: 2021 Kemissä, 2023 Torniossa. 

Dynamolla tasaiset saldot kotimaasta ja eurokentiltä

Mestarien Liigan kolmesta ottelusta KaDy saalisti voiton, tasapelin ja tappion eli neljä pistettä. Kotimaisen Futsal-Liigan otteluista on tältä syksyltä liki identtinen saldo, mutta pisteitä viisi, kun SoVo kaatui lokakuun kotiavauksessa jatkoajalla. Sitä ennen KaDy kukisti Jyväskylän derbyssä Riemun 2-6 ja hävisi Vieskalle vieraissa 1-0.

Dynamon selkeä ykkösnimi hyökkäyspuolella on ollut Newton Jr., joka on tehnyt kotimaassa tehot 4 + 1 ja loisti myös Kaunasin europarketeilla. Nuori pivot Eric Sylla ja Bene Filppu sekä molemmat maalivahdit (Niila-Ville Laitinen ja Juha-Matti Savolainen) ovat loistaneet vuorollaan.

FC Kemi yksi mestarisuosikkeja, taas uusi ulkomaalaisvahvistus

FC Kemi on tuttuun tapaan sarjataulukon yläpäässä; kemiläisten tähtisikermän ainoa tappio on tullut Valkeakoskella vieraissa Mad Maxia vastaan. Marokkolaiskaksikko Soufiane Borite - Anass Nasser on takonut jo alkukaudesta jättitehoja; viime kauden kokonaan kuntoutuksen puolella ollut tähtipelaaja Enderson Suárez on palannut voimalla peleihin. 

Tällä viikolla FC Kemi tiedotti jo kahdeksannen ulkomaalaisvahvistuksen liittymisestä vahvuuteen: Maicon Tauan siirtyy Perämeren pohjukkaan Ruotsin mestari Örebro SK:sta.

ToPV jumahtanut sarjataulukon alapäähän, Paananen lopetti

ToPV:n kausi ei ole ollut tavoitteiden mukainen: nuori ryhmä on napannut yhden voiton ja kärsinyt jo viisi tappiota. Seura tiedotti tällä viikolla facebook-sivuillaan, että päävalmentaja Jani Paanasen sopimus on lopetettu yhteisymmärryksessä. Päävalmentajana jatkaa aiemmin Riemusta tuttu Elias Martikainen, joka siirtyi ToPV:n valmennustiimiin jo aiemmin. 

KaDy on sarjataulukossa toistaiseksi viimeisenä, mutta useita otteluita muita vähemmän pelanneena. Muutaman rästiottelun jälkeen Dynamon haarukassa voivat hyvinkin olla jo sijat 6-7, joulutaukoon ja vuodenvaihteeseen mennessä jopa sijat 4-5 ovat mahdollisia. Näitä sijoituksia tavoitellessa pitää pistetilin karttua myös liigan eliittijoukkueita kuten FC Kemiä vastaan.

Miesten Futsal-Liigaa

la 4.11.2023
klo 17.00 Tornio, Putaan urheiluhalli
FC Kemi – Kampuksen Dynamo 

su 5.11.2023
klo 15.00 Tornio, Putaan urheiluhalli
Tornion Palloveikot – Kampuksen Dynamo 

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2023-2024 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023-2024

Ottelut kaudella 2023-2024

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää
KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

Kampuksen Dynamo aloitti Pirkanmaan tuplapeliviikonlopun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana.

Lue lisää